MDF Italia Flow Textile stoel

De Flow Textile Chair is een van de nieuwe edities van de Flow-collectie van MDF Italia

  • Een gewatteerde stoel bekleed in diverse grafische textielen
  • Te combineren met verschillende onderstellen
  • Bekijk ook eens de andere Flow stoelen
  • Informeer naar de mogelijkheden en prijs!

€ 887,00
Vanaf € 887,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Flow Textile stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Jean Marie Massaud

Op de beurs in Keulen dit jaar werd deze iconische Flow-collectie gepresenteerd in een gewatteerde en volledig gestoffeerde versie met de keuze uit diverse onderstellen en afwerkingen.

De MDF Italia Flow Textile stoel

De Flow Textile is verkrijgbaar in diverse nieuwe textielen die MDF Italia aan de collecte heeft toegevoegd, met een exclusief, radicaal, elegant ontwerp, dat leidt naar het universum van grafische kunst. Een nieuwe versie met verfijnd meubelwerk, dat op natuurlijke wijze in elke zachte bedrijfs- en woonruimte kan worden geplaatst.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Ook voor een scherpe offerte kunt u onze interieuradviseurs bereiken!

Artikelnummer315546
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

^