Berden Wonen Maastricht

Tijdloze designs en een toonaangevende collectie. Dat is Berden Wonen Maastricht. Met natuurlijk het Maastrichtse Artifort ruim tentoongesteld, maar daarnaast zijn andere design merken breed uitgestald in deze mooie woonwinkel.

Adres

Fregatweg 43
6222 NZ
Maastricht
+31 (0)43 - 363 0340

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Speciale openingstijden

 • Team Berden Maastricht

  In Maastricht staat met Allon, Truus en Chloé een klein, maar fijn team voor u klaar. Deze drie ervaren interieuradviseurs denken graag mee met uw persoonlijke woonwensen en proberen door goed te luisteren en door te vragen uw persoonlijke en unieke smaak boven water te halen.
 • Private shopping

  Onlangs hebben we helaas tijdelijk onze winkels gesloten, maar we bieden u graag de mogelijkheid om een 1-op-1 afspraak met onze deskundige interieuradviseurs in de winkel te maken.  Zij helpen u graag met een mooi interieuradvies op maat om uw woning helemaal naar uw smaak in te richten en te stylen.
  Bekijk hier meer informatie over deze mogelijkheid of maak online een afspraak.

 • De trots van Maastricht: Artifort

  In Maastricht hebben we een uitgebreide collectie van Artifort staan. Hier vindt u enkele klassiekers, zoals de F500-serie, de Orange Slice en natuurlijk de Mare bank. Zowel met losse als vaste rugkussens. Maar we hebben natuurlijk ook de nieuwe modellen in onze showroom, zoals de Pala fauteuil.
 • Dutch design

  Naast Artifort hebben we natuurlijk nog meer design van eigen bodem in onze showroom, zoals Label, Gelderland, Montis, Pastoe en Arco. Dutch design groeit al jaren en deze merken hebben dan ook al een prachtige collectie opgebouwd. Deze zijn uitgebreid in onze showroom te bewonderen.
FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn