Beleef het bij Berden Alphen aan den Rijn

Berden Alphen aan den Rijn is ontstaan uit een samenwerking tussen de familiebedrijven Berden Mode & Wonen en Houweling. In 2015 zijn we deze samenwerking aangegaan om onze krachten te bundelen. Samen beschikken we over jarenlange ervaring. Berden met een lange historie van 120 jaar en Houweling bestaat al meer dan 90 jaar. Hierdoor profiteer je van een ruimere keuze aan merken, meer mooie aanbiedingen en een grotere voorraad waardoor we de meubels sneller bij je thuis kunnen leveren.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 18.00
Vrijdag 09.00 - 21.00
Zaterdag 09.30 - 17.00
Zondag 12.00 - 17.00

Speciale openingstijden

Adres

Euromarkt 26
2408 BL Alphen aan den Rijn
017 247 58 71

Wij helpen je graag

Maak kennis met het team van onze showroom in Alphen aan den Rijn.
Mogen wij ons aan je voorstellen? Ons team bestaat uit Paulette, Arjan, Torsten en Linda. Iedereen heeft zijn/haar eigen expertise, waardoor er altijd iemand is die je verder kan helpen. Kom gezellig een dagje naar Alphen aan den Rijn. Een kopje koffie of een lekker glaasje wijn staan altijd voor je klaar.

Specialist in woonstoffering

Je kunt bij ons ook rekenen op een goede stoffering van meubels en woningen. Deze worden geconfectioneerd in ons atelier of gestoffeerd door onze eigen stoffeerders. We zijn er trots op dat we nog altijd een eigen atelier hebben waar we alle soorten stofferingen perfect voor je op maat kunnen maken. Ook op het gebied van woonstoffering hebben we natuurlijk de beste merken in huis!

Merken te zien bij Berden Alphen aan den Rijn

Linteloo

Linteloo

‘Genieten van het goede leven’, dat is wat het meubelmerk uitstraalt. Linteloo neemt jou mee in de passie voor het ultieme luxe leven. Samen met een unieke mix van top designers en de beste producten worden er tijdloze ontwerpen ontwikkeld die staan voor ontspannen luxe. De interieurcollectie is zowel stijlvol als comfortabel, met iconische klassiekers en gedurfde innovaties.

Montis

Montis

Het Brabantse merk Montis creëert meubels waar iedereen gelukkig van wordt. Meubels die een huisgenoot zijn: niet voor even, maar voor lange tijd. De meubels van Montis zijn geraffineerd, stijlvol, een tikje speels, niet te opdringerig. Maar wel altijd met een eigen gezicht: vanzelfsprekend en vertrouwd als de stippen uit het logo.

MDF Italia

MDF Italia

Het merk MDF Italia staat bekend om zijn strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. De kleuren en materialen die door MDF Italia worden gebruikt zijn helden en verfrissend. Kom dit merk bewonderen bij Berden in Alphen aan den Rijn.

Vele topmerken onder één dak!

Vele topmerken onder één dak!

In onze showroom kun je vele design merken bewonderen, waaronder diverse merken van eigen bodem maar ook bekende internationale namen. Breng gerust een bezoek aan onze woonwinkel en laat je inspireren door deze mooie design merken!

^