Auping Evolve matras

Het eerste volledig recyclebare matras van Auping; de Evolve!

  • Perfect voor als je het 's nachts snel warm hebt, want het matras voelt koel aan
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Voor elk lichaam een ander matras: Stel Evolve samen met jouw bodytype

€ 1.095,00
Vanaf € 1.095,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Evolve matras
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Evolve is het eerste volledige circulaire matras ooit. Dit houdt in dat het matras vervaardigd is zonder schuim en lijm, waardoor de materialen gemakkelijk herbruikt kunnen worden voor een nieuw, fris matras. Dit is mede dankzij de Niaga® click-unclick adhesive, een verbindingstechniek die ook onthechting van materialen mogelijk maakt.

Dit is niet alleen goed voor het mileu, maar ook heel goed voor een goede nachtrust. Dankzij het gebruik van polyester (in plaats van latex of schuim) en de Vent-tex® comfortlaag, biedt Evolve een geweldige ventilatie. Het matras is dus perfect voor als je het 's nachts snel warm krijgt.

Voor ieder lichaam een ander matras
Het Evolve matras is met liefde en aandacht gemaakt voor jouw lichaam. Hierdoor is het matras beschikbaar in vier verschillende varianten, met elk een andere zonering voor een lichaamstype. Auping onderscheidt bodytype X, Y, A en I. Lengte en gewicht spelen hierbij geen rol, daarvoor is de hardheid een belangrijke factor. Voor de hardheid is het mogelijk om uit Soft, Medium en Firm te kiezen.

Artikelnummer319157
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

^