B&B Italia banken

B&B Italia werd in 1966 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend merk op het gebied van het hedendaagse design. B&B Italia wordt internationaal erkend als voorloper op het gebied van Italiaanse meubeldesign. Dit doet B&B Italia niet alleen voor particulier interieurontwerp maar ook voor openbare gelegenheden.

De uitgangspunten bij het ontwerp zijn innovatie en creativiteit waardoor alle ontworpen meubels van B&B Italia tijdloos en modern zijn. Elke designer in dienst van B&B Italia kan zijn eigen kenmerkende stempel drukken op het design waardoor ze inmiddels van internationale bekendheid genieten.

De Banken van B&B Italia staan voor optimale zitcomfort met een unieke uitstraling. De diverse kleuren en speelse collectie zorgt ervoor dat je altijd een design vindt dat bij je past. Het is zelfs mogelijk om een bank van B&B Italia naar je eigen wens aan te passen. Het is mogelijk om een open zijde te creëren of verschillende elementen toe te voegen. Moch je nog vragen hebben of graag advies willen hebben van een professional die met je meekijkt en denkt? Dan kun je geheel vrijblijvend een bezoek brengen aan onze vestiging in Sittard of neem contact met ons op via onze contact pagina.

Producten 1-20 van 29

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 29

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Natuurlijke materialen bij B&B Italia

De banken van B&B Italia worden gemaakt met veel respect voor de natuur. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van pure en verantwoorde materialen zoals roestvrij staal, massief hout, hoogwaardige stoffen en leder.

B&B Italia is een van de sterke partners van Berden Wonen. Onze adviseurs helpen je dan ook graag met het maken van de juiste keuze. Het veelzijdige aanbod van de banken van B&B Italia zorgt ervoor dat er altijd wel een bank is die past bij de woonkamer van je dromen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het strakke design van de B&B Italia Dock bank, het unieke ovale design van de B&B Italia Eda-Mame bank of de zeer moderne maar toch comfortabele MDF Italia MIA Bank.

^