Montis fauteuils

Niets is zo lekker om in te relaxen dan een fauteuil. Bij Montis hebben ze een dan ook veel keuze in het aanbod.

De uitgebreide collectie Montis fauteuils bied je 'design om op te zitten'. Diverse soorten en uitvoeringen met een top design van Nederlandse bodem. Heldere, verfijnde ontwerpen kenmerken de collectie fauteuils van Montis.

Geniet van de fraaie details en laat je verrassen door de kunst van comfort!

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Soorten fauteuils van Montis

Montis laat met haar collectie fauteuils zien dat het mogelijk is om met een relatief kleine collectie enorm veel variatie aan te brengen. Zo zijn er Montis fauteuils in verschillende constructies, zoals de Ella, die een schaalconstructie heeft. De Montis George daarentegen heeft juist verschillende losse elementen, zoals een hoefvormige zitschaal en een los kopstuk. Voor elke voorkeur is er een fauteuil te vinden.

Kleuren en materialen van Montis fauteuils

Bij Berden maken we maatwerk van je wensen. Montis is daarom een uitstekende partner in onze collectie. Bij alle fauteuils zijn verschillende opties in kleuren en materialen beschikbaar. Denk aan stof of leer en poten in verschillende uitvoeringen. De opties verschillen per fauteuil.

Doordat er zoveel verschillende opties zijn bij deze fauteuils is het mogelijk om naar direct online bestellen ook om een offerte op maat te vragen bij elke uitvoering. Maak gebruik van deze optie bij de Montis fauteuil van jouw keuze.

^