Flexform banken

Flexform staat voor tijdloos vormgegeven design meubelen met een warme, sfeervolle uitstraling en een herkenbaar originele signatuur. Flexform staat garant voor absolute topkwaliteit en ze gebruiken ook alleen zeer exclusieve materialen voor hun grote collectie fauteuils, accessoires en zitbanken.

Producten 1-20 van 27

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 27

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Meer dan 40 jaar Flexform

Flexform bestaat al langer dan 40 jaar voor Italiaans topdesign en kwaliteit. Sinds 1970 is het Italiaanse familiebedrijf bekend geworden door de collectie design meubelen, die ontworpen zijn door grote, bekende ontwerpers zoals Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonetto. Later lukt het ze om nog meer grote ontwerpers aan te trekken om design meubelen te ontwerpen, zoals Antonio Citterio, Paolo Nava en John Hutton.

Vormgeving van Flexform banken

Flexform heeft een evidente designvisie. De design meubelen onderscheiden zich door een eigentijdse vormgeving die de signatuur van topontwerpers draagt. De design meubelen zijn alleen gemaakt met de beste kwaliteit materialen voor de frames en de bekleding.

Flexform banken bestsellers

Een aantal modellen springen er echt uit, omdat zij de toekomst van het merk mede hebben bepaald met hun toonaangevende design. We hebben het nu bijvoorbeeld over het toonaangevende model: de Groundpiece. Deze bank is echt een favoriet. Het is een van de meest geslaagde voorbeelden aller tijden van een ruime leefbank. Flexform liet het gelukkig niet bij de Groundpiece, ze hebben een standaard rondom design banken. De Soft Dream biedt een zacht zitcomfort en doet daarom zijn naam eer aan. Wil jij een prachtige Italiaanse design bank? Ga dan voor Flexform!

^