Flexform tafels | stijlvol dineren

Flexform is een echt familiebedrijf dat in 1959 is opgericht door de broers Galimberti in de Noord-Italiaanse streek Brianza, die nog altijd bekendstaat als hét meubelmakers district. Op een plek waar de geschiedenis van handwerk en de ontwikkelingen van de toekomst samenkomen heeft Flexform ondertussen zijn naam meer dan gevestigd. Made in Italy kwaliteit van de hoogste plank waarbij creativiteit en innovatie hand in hand gaan om de mooiste, comfortabelste en duurzaamste meubels te creëren. Hierop zijn de Flexform tafels uiteraard geen uitzondering.

Bekijk de elegante Flexform Mixer eetkamertafel, Flexform Ascanio tafel en Flexform Gipsy salontafel op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

Producten 1-20 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 22

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Verzamel je rondom een Flexform tafel

De eettafel staat symbool voor gezelligheid in de eetkamer of keuken. Het is de plek bij uitstek waar de hele familie samenkomt. Je begint er je dag met de krant en een kop koffie en na een lange werkdag geniet je er van een welverdiende warme maaltijd. De tafels van Flexvorm zijn zo mooi en praktisch dat je er ook met gemak aan kunt werken. We kunnen wel stellen dat de eettafel het meest veelzijdige meubelstuk in huis is. Een tafel die zo intensief wordt gebruikt verdient het om iets bijzonders te zijn.

Daarom biedt Flexform een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige tafels, helemaal afgestemd op jouw unieke wensen. Met keuze uit een marmeren of houten tafelblad en een metalen of houten frame zodat de tafel helemaal tot zijn recht komt binnen jouw interieur. Niet alleen de eettafel, ook de kleinere tafels vormen op hun eigen manier middelpunten waaromheen de gezelligheid zich verzamelt. Stal een vaas bloemen uit op een prachtige designtafel van de hoogste kwaliteit of vindt een plek voor je drankje en een goed boek.

Elegante en strakke Flexform tafels

De prachtige Flexform Iseo tafel die in verschillende maten beschikbaar is en met een keuze tussen een marmeren of een massief houten tafelblad. Goed te combineren met Flexform stoelen.

^