Tonone Bella tafellamp

Maak je werk of hobbie beter met de Bella tafellamp van Tonone.

  • Bruikbaar voor verschillende doeleinden
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Past in diversen interieurstijlen
  • Functioneel en stijlvol

€ 319,00 € 375,00
Kies je uitvoering arrow
Tonone Bella tafellamp zwart
€ 375,00 € 319,00
Tonone Bella tafellamp grijs
€ 375,00 € 319,00
Tonone Bella tafellamp blauw
€ 375,00 € 319,00
Tonone Bella tafellamp geel
€ 375,00 € 319,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Tonone Bella tafellamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Tonone Bella tafellamp

De de driepotige Bella tafellamp van Tonone past in diverse interieurstijlen thuis. Van Scandinavisch tot klassieke of moderne stijlen de tafellamp is overal thuis. De lamp is bruikbaar voor verschillende doeleinden. Zo kan de lamp dienen als bureaulamp voor tijdens het werken of hobbyen. Of als sfeermaker in de woonkamer of een andere ruimte. De lamp combineert vorm en functie op een manier die de aandacht trekt en tegelijkertijd aan je verlichting behoeften voldoet.

Afmetingen:

Ø27 X H51,6CM

Artikelnummer339992
Tonone

Tonone

Tonone is een jong designlabel van Nederlandse bodem dat in 2013 is opgericht door Anton de Groof. Het merk is bekend door de verschillende collecties designlampen met een industriële look. Tonone slaagt er in, om in ieder interieur de aandacht te trekken met hun lichtobjecten. Het zijn stoere, tijdloze lampen die functioneel zijn.

Anton de Groof

Anton de Groof

Anton de Groof is een Nederlandse ontwerper en de oprichter van het verlichtingslabel Tonone. Geïnspireerd door de 'Bauhaus'-stijl maakt Anton de Groof herkenbare en typisch Nederlandse ontwerpen. Zo ook bij de populaire Bolt collectie welke de basis vormt voor het ontstaan van het merk Tonone.

^