Bert Plantagie Draat outdoor fauteuil

De Draat outdoor fauteuil is stoer en comfortabel!

  • Zachte zitting
  • UV en weerbestendig
  • Makkelijk schoon te houden

€ 991,00
Vanaf € 991,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Draat outdoor fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

De Draat outdoor fauteuil is zeer geschikt voor buitengebruik! De stoere fauteuil is niet alleen UV en weerbestendig, maar ook waterafstotend, vuilafstotend, schimmelbestendig en is makkelijk schoon te maken met zeepwater. De comfortabele, zachte zitting zorgt ervoor dar u lekker lang in de tuin kunt genieten! De fauteuil is ook verkrijgbaar met een bijpassende hocker.

Artikelnummer323855
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

^