Auping Criade boxspring

De Auping Criade boxspring is alles wat u van Auping gewend bent

  • Een slank en lager design dat helemaal aansluit bij het modebeeld van nu
  • Een heerlijk comfort ervaart u door het unieke AVS®-systeem
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Voorzie uw boxspring van de Auping Smart base - snurken is verleden tijd!

Getoonde vanaf-prijs gebaseerd op:

Bed 200 x 140cm

Bedbodem vlak

Matras Revive

Niet wasbare tijk

Hoofdbord Plain 90cm

€ 0,00
Vanaf € 3.545,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Criade boxspring
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Auping Criade boxspring

Auping is ervan overtuigd dat een goede nachtrust bijdraagt aan een gezond en energiek leven. Door op een duurzame manier om te gaan met de omgeving, het milieu en het individu maakt Auping deze visie waar. Al 125 jaar staat Auping bekend om het heerlijke comfort dat tot op de dag van vandaag continue verbeterd wordt. Een goed voorbeeld van top comfort is de unieke Criade boxspring van Auping.

Het design van de Auping Criade boxspring
Met de Criade boxspring van Auping zet u een echte blikvanger in jouw slaapkamer. Het bed wordt gekenmerkt door zijn opvallende designframe. In zijn totaliteit is de boxspring minder hoog dan een traditionele versie. Een slankere variant die helemaal past in het modebeeld van nu.

Het moderne ontwerp van de Criade heeft het heerlijke comfort waar Auping al 125 jaar om bekend staat. De Criade boxspring is optimaal ventilerend en zeer comfortabel dankzij het unieke AVS®-systeem. Stel de boxspring naar jouw wensen samen. Je kan kiezen uit verschillende kleuren frames, verschillende stofferingen en kleuren én hoofd- en voetborden.

Je kan ook kiezen voor een verstelbare Criade boxspring. Ervaar hierdoor extra comfort bij bijvoorbeeld het lezen of televisie kijken, maar ook tijdens uw slaap.

Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden kan je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Artikelnummer279300
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

^