Auping Comfort splittopper

De Auping Comfort splittoper voegt toe aan het comfort van jouw bed!

  • Ideaal voor een verstelbaar bed of boxspring
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Geniet van een medium zacht ligcomfort

€ 645,00
Vanaf € 645,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Auping Comfort splittopper
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Auping Comfort splittopper heeft een medium zacht ligcomfort en is voorzien van een geweldige ventilatie. Een splittoper is handig voor een verstelbaar bed of boxspring. Zo kan je de bodems afzonderlijk van elkaar verstellen. Deze matrastopper is geschikt voor bedden van 160 tot 200 cm breed.

Artikelnummer279364
Auping

Auping

Al meer dan 130 jaar is Auping dé specialist op het gebied van uitgerust wakker worden. En dat is niet zonder reden. Het uit Deventer afkomstige bedrijf gelooft dat een uitgeruste wereld een betere wereld is.

^