De toekomst van Berden

Vandaag de dag, maar ook in de toekomst, zal alles bij Berden draaien om het creëren van familiegeluk. Onze warenhuizen spelen daarbij een grote rol. Zo hopen we in de toekomst de rol van het warenhuis opnieuw te hebben uitgevonden. Het nieuwe warenhuis gaat een belevingsplek vormen, vol bijzondere concepten en samenwerkingen. Samenwerkingen met mooie partijen die ons assortiment gaan aanvullen en daarmee versterken. Met deze bruisende warenhuizen zijn wij in de toekomst de ‘local hero’. Daarnaast willen we in de regio rondom onze warenhuizen maatschappelijk verworteld zijn, door ook lokaal bijzondere samenwerkingen aan te gaan. Ten slotte is duurzaamheid stevig verankerd binnen Berden.

Toekomst

Nieuw winkelconcept voor Berden:

Om onze visie op de toekomst te kunnen realiseren, zijn we vorig jaar begonnen met een grote verbouwing aan onze winkel in Blerick. Hier is waar het ooit begonnen is, lang geleden in 1902. Blerick blijft het kloppend hart van de sterk gegroeide Berden familie. Hier liggen de diepgewortelde roots van deze bekende Limburgse naam. Berden Blerick staat aan de vooravond van een gigantische metamorfose die in 2023 klaar zal zijn. Een vernieuwend concept, een prachtige samensmelting van Fashion & Food, staat in de steigers. In dit compleet nieuwe pand zal de klant meer dan ooit centraal staan. Hier kunnen fashion en food lovers hun hart ophalen, want deze beleving staat op nummer 1. Puur winkel genot. Het vertrouwde team van Berden Blerick staat te popelen om jullie straks te mogen verwelkomen in deze verrassende omgeving.

We zullen nog wel even geduld moeten hebben tot alles gerealiseerd is. Het hele team blijft in de tussentijd zoals vanouds klaar staan in de oude en vertrouwde zaak. Om je de nieuwste modetrends van dit seizoen te laten zien en om je de beste en meest comfortabele slaapoplossingen te laten voelen op de slaapafdeling. Berden Mode en Slapen in Blerick: De plek waar het 120 jaar geleden begon.

^