Auping Hoofdkussens

Auping werkt al meer dan 130 jaar aan de beste manieren om uit te rusten. Zij geloven namelijk dat een uitgeruste wereld ook een betere en mooiere wereld is. Natuurlijk kennen we Auping van de bedden en matrassen, maar ook hun hoofdkussens worden met de grootste aandacht voor detail, milieu en toekomst ontwikkeld.

Bekijk het uiterst comfortabele Auping Cloud kussen, Auping Nest kussen en Auping Dew kussen op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op. Of maak een afspraak met één van onze slaapexperts.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Auping kent het belang van een goed hoofdkussen

De slaapexperts van Auping weten dat een goede bedbodem en een goed matras niet voldoende zijn om optimaal slaapcomfort te bereiken. Een goed hoofdkussen is minstens zo belangrijk voor een fijne nachtrust en daarmee een uitgerust gevoel in de ochtend. Maar wat maakt nou een goed hoofdkussen? Net als bij een matras is dit afhankelijk van de vorm van jouw rug en nek, maar natuurlijk ook van je voorkeuren.

Slaap je op je rug of juist liever op je zij? Het is belangrijk dat je bij de keuze van je kussen rekening houdt met je slaaphouding. Om ervoor te zorgen dat je lichaam goed uitrust terwijl je slaapt is het van belang dat je rug in een mooie natuurlijke houding ligt. Als je op je rug slaapt heb je daarom een ander kussen nodig dan wanneer je op je zij ligt om toch dezelfde gezonde lichaamshouding te krijgen. Heb je een zacht matras waar je schouder in wegzakt? Geen probleem, maar zorg dan wel dat je een minder hoog kussen kiest dan wanneer je een steviger matras hebt.

Ademende en veerkrachtige hoofdkussens van Auping

De Auping kussens binnen ons assortiment zijn beschikbaar in verschillende hardheden en hoogtes zodat je altijd een geschikt kussen vindt. Welke variant je ook kiest, je kunt er altijd vanuit gaan dat je nieuwe kussen goed ventileert en zijn aangename vorm behoudt. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Auping Prestige Latex kussen. Dit veerkrachtige kussen biedt goede ondersteuning en is voorzien van ventilatiekanalen waardoor het de hele nacht heerlijk droog blijft aanvoelen.

Het Auping Cloud kussen is een zacht en flexibel kussen dat altijd zijn vorm behoudt. Dit kussen is ideaal voor mensen die van een zacht kussen houden, maar toch de stevigheid willen van een hard kussen. Door 100% natuurlatex blijft dit kussen altijd in vorm, bovendien ademt dit materiaal uitstekend. Om het helemaal af te maken is er de Auping Somnox slaaprobot. Ook dit kussen ademt, maar dan op een geheel andere manier. De kalmerende ademhalingsbewegingen en rustgevende muziek helpen jouw lichaam en geest nog meer te ontspannen. Val sneller in slaap, slaap langer en word uitgerust wakker.

^