Think Paper Lazy lamp

De Lazy lamp voegt sfeer toe aan ieder interieur!

  • Geeft een bijzondere sfeer af
  • Dimbaar en exclusief LED-lichtbron
  • Duurzaam en ecologisch
  • 100% recyclebaar!

€ 200,00
Vanaf € 200,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Think Paper Lazy lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Think Paper Lazy lamp

De Lazy Think Paper lamp heeft een unieke uitstraling. Door het gebruik van duurzame en bijzondere materialen heeft de lamp een speciaal karakter. De lamp heeft een stevige papieren laag met bijzondere patronen. Deze patronen zorgen voor een bijzonder lichteffect met een warme tint. Door zijn tijdloze vorm past de Lazy in ieder interieur.

De lamp is dimbaar en kan uitsluitend met een LED-lichtbron gebruikt worden. Deze bron wordt tevens niet erbij geleverd, maar we adviseren wel om voor een filament bron te kiezen. Deze bronnen geven namelijk warm licht af en dit voegt toe bij de huiselijke uitstraling van de Lazy lamp.

Think Paper - Duurzaam en ecologisch!


Lazy wordt op een duurzame manier ambachtelijk geproduceerd. De lamp is 100% recyclebaar en draagt bij aan een ecologisch en maatschappelijk verantwoordelijk Nederland. Dit geldt voor alle lampen van Think Paper! Het merk streeft de ideologie na om zaken vanuit een ander perspectief te bekijken en te benaderen.

Lazy is in de volgende formaten verkrijgbaar:
  • Ø29 x 18 cm
  • Ø44 x 28 cm
  • Ø64 x 41 cm

Artikelnummer326864
Think Paper

Think Paper

Als we het over absoluut unieke en duurzame design verlichting hebben, dan hebben we het over Think Paper. De Krafts collection is geïnspireerd op de zeldzame ‘Easy Edge Cardboard Lamps’ van de bekende architect Frank Owen Gehry. Het bijzondere aan de lampen is het feit dat de armaturen geheel zelfdragend zijn.

^