Think Paper Skinny lamp

De spiraalvormige Think Paper Skinny lamp geeft een sfeervolle uitstraling in iedere ruimte!

  • Uit de KRAFTS Spiral Series collectie
  • Kwaliteit, met de hand gemaakt
  • Op een duurzame manier geproduceerd
  • Exclusief lichtbron

€ 660,00
Vanaf € 660,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Think Paper Skinny lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Think Paper Skinny lamp komt uit de KRAFTS Spiral Series collectie. De lamp heeft een spiraalvormig ontwerp. Door handwerk en kwaliteit straalt de lamp een chique en verfijnde sfeer uit. De lamp is gemaakt met een toplaag van stevig papier. Door de spiraalvormige golven wordt er een effect gecreëerd tussen open en gesloten, licht en donker. De Skinny lamp wordt op een duurzame manier geproduceerd.

De Think Paper Skinny lamp is uitgevoerd in twee verschillende formaten:

  • Ø21 cm, hoogte 110 cm
  • Ø29 cm, hoogte 150 cm

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Artikelnummer321008
Think Paper

Think Paper

Als we het over absoluut unieke en duurzame design verlichting hebben, dan hebben we het over Think Paper. De Krafts collection is geïnspireerd op de zeldzame ‘Easy Edge Cardboard Lamps’ van de bekende architect Frank Owen Gehry. Het bijzondere aan de lampen is het feit dat de armaturen geheel zelfdragend zijn.

^