Interieur- en ontwerpadvies

  Bent u op zoek naar een nieuw interieur, maar weet u nog niet precies wat u wilt? Wilt u graag advies? Dan bent u bij Berden wonen & slapen aan het juiste adres. U hebt de mogelijkheid om interieuradvies te ontvangen voor een deel of voor uw gehele interieur.

  Interieur- ontwerpadvies


  Inspiratie & advies
  Het kan soms lastig zijn om keuzes te maken en deze vervolgens weer te vertalen naar uw eigen interieur. Goed advies van onze interieuradvieseurs kan hierbij helpen en een groot verschil maken. Onze adviseurs luisteren goed en denken op een creatieve manier met u mee, om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen.

  Breng vrijblijvend een bezoek aan een van onze woonwinkels en bespreek uw woonwensen met onze deskundige interieuradviseurs. Onze kundige adviseurs helpen u graag met een mooi interieuradvies op maat om uw woning helemaal naar uw smaak in te richten en te stylen. 

  Interieur- ontwerpadvies 2


  Samen komen tot het gewenste resultaat
  Na het kennismakingsgesprek kan een van onze adviseurs optioneel een bezoek bij u thuis brengen om een goed beeld van de indeling te krijgen. Naar aanleiding van dit bezoek gaan onze adviseurs (optioneel) voor u aan de slag met onder andere:

  • Moodboard
  • Plattegrondindeling
  • Kleur- en meubelvoorstel
  • Lichtplan 
  • SketchUp 3D tekening


  Samen komen we tot het gewenste resultaat. U bent van harte welkom in een van onze woonwinkels, we helpen u graag onder het genot van een lekker kopje koffie. 

  ► Bekijk hier al onze woonwinkels en maak vrijblijvend een afspraak. 
  U ziet hier enkele voorbeelden van moodboards en plattengrondindelingen. Interieur- ontwerpadvies 3


  Het Woonideeeën Weekend bij Berden in Heerlen, Sittard & Venlo. 
  In 2019 vond de 1e editie van het Woonideeeën Weekend bij Berden Wonen in Heerlen & Venlo plaats. Dit weekend stond in het teken van de mooiste woonideeeën. Diverse experts van bekende designmerken kwamen langs en je kon waanzinnige woonideeeën opdoen door mee te doen aan diverse workshops. Je kon mee doen aan een workshop moodboard maken onder begeleiding van Theo-Bert Pot en er was ook een creatieve groenworkshop. Daarnaast kon je speeddaten met onze interieuradvisieurs voor interieuradvies. 

  Kortom, het waren twee weekenden boordevol wooninspiratie. Bekijk onze aftermovie voor de kleine sfeerimpressie en we verwelkomen u graag in een van onze Berden wonen winkels. 


  Neem contact met ons op

  * Vereiste velden

  FB Instagram Pinterest YouTube LinkedIn