Auping Boxsprings

Een plaatje in de slaapkamer, een portaal naar je droomwereld. Auping heeft met 130 jaar ervaring een specialisatie ontwikkeld voor de slaapkamer. Auping Boxsprings zijn naar wens zo samen te stellen dat ze de rust en comfort garanderen van het moment dat je de Boxspring ziet, erop slaapt tot het heerlijke ontwaken.

De prachtige en innovatieve boxsprings, zoals de Auping Criade Boxspring, Auping Original Boxspring en garanderen een heerlijke nachtrust. Én door de spiraalbodem in de Auping Boxsprings ben je verzekerd van goede ventilatie. Na elke nacht weer klaar voor een energieke dag.

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Overnachten op een Auping, Ontwaken op een betere dag.

Auping Boxsprings zijn handgemaakt van kritisch geselecteerde materialen en duurzame materialen waardoor de boxspring extra lang meegaat.

Door de combinatie van de focus op ventilatie, ondersteuning en maatwerk slagen ze erin het ultieme slaapcomfort te creëren. Hierdoor wordt het een ware rust. Door de recente combinatie van techniek en research in het ontwaken is de vriendelijke overgang naar de ochtend geautomatiseerd.

Maatwerk voor de nachtrust

De opties om de boxspring aan te passen naar jouw wensen zijn uitgebreid. Deze aanpassingen zijn mogelijk door het handgemaakte maatwerk en de rijke keuze uit kleur en materiaal. Zoals de Auping Tone Boxspring die leverbaar is in 22 kleuren.

De Auping Boxsprings bestaan uit twee of drie lagen. Door de luxe afwerking van de topper laag krijg je het gevoel van maatwerk doorgewerkt in je ligsituatie. Omdat de kern van de Boxspring asymmetrisch, laag voor laag is opgebouwd bovenop een spiraalbodem dat levenslang meegaat is het onderhoud miniem. Een waardevolle investering in je welverdiende nachtrust.

We nodigen je uit om de comfort te ervaren

De Auping Boxsprings zijn veelzijdig in aanbod voor de verschillende type slaapkamers. De Auping Tone Boxspring is alleen leverbaar in de tweepersoons maten vanaf 160 cm.

Alle andere Boxsprings zijn leverbaar in zowel eenpersoons als tweepersoons bedden.

Ervaar deze Auping Boxsprings met het comfort van het liggen door een bezoek aan onze showrooms in Slapen in Blerick (Venlo), Sittard of Heerlen.

^