Berden Clubactie | wij supporten jou & je club!

Spaar nu voor jezelf én je favoriete club of vereniging met de Berden Clubactie. Wanneer je shopt bij Berden mode, wonen of slapen spaar je 3% van het totaalbedrag. Ditzelfde bedrag spaar je ook voor de vereniging! Een echte win-win situatie dus. Met de Berden Clubactie spaart een vereniging dus voor leuke extra’s in de clubkas. Dit bedrag kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld nieuwe clubtenues, materialen maar ook voor evenementen.

Wil je met jouw club of vereniging deelnemen aan de clubactie?

Hoe werkt het?

  • Meld je aan via onderstaand formulier of stuur een email naar clubactie@berden.nl;
  • Wij gaan vervolgens voor je aan de slag met een unieke pagina waar alle leden zich kunnen aanmelden;
  • Aangemelde leden ontvangen automatisch een klantenkaart waarop zij kunnen sparen. Bij iedere aankoop in één van de Berden winkels sparen zij 3% van het totaalbedrag. (Per bestede euro ontvangen zij 3 punten. 100 punten is €1,- waard) en dit bedrag sparen zij automatisch ook voor de vereniging;
  • Als aangemelde vereniging heb je continu inzicht in het gespaarde sponsorbedrag via de eigen verenigingspagina;
  • Tweemaal per jaar krijg je als klantenkaarthouder de gespaarde punten uitgekeerd in de vorm van een cheque. Via de Berden app kun je dit gespaarde bedrag op ieder moment gebruiken;
  • Eenmaal per jaar wordt er bekend gemaakt hoeveel er door alle deelnemende leden gespaard is voor de vereniging. Samen met de vereniging bepalen we in welke vorm het uitgekeerd wordt. Dit kan in materialen, evenementen of een geldbedrag.
Clubactie

Wat is de Berden Clubactie?

De Berden Clubactie steunt lokale verenigingen door de leden te laten sparen voor sponsorgeld. Alle leden kunnen shoppen bij Berden mode, wonen & slapen winkels en sparen 3% van het aankoopbedrag. Deze 3% gaat automatisch naar de clubkas van de vereniging waarvoor zij sparen, zodat zij nieuwe tenues of materialen kunnen aanschaffen.

Hoe meld ik me aan?

Als vereniging meld je jezelf aan door een mailtje te sturen naar clubactie@berden.nl Wij gaan vervolgens voor je aan de slag met het aanmaken een eigen unieke pagina.

Hoe spaar ik?

Heel simpel; door te shoppen! Wanneer jouw vereniging zich heeft aangemeld spaar je bij de kassa een bedrag. Na aanmelding ontvang je automatisch een klantenkaart waarop je spaar. Je spaart zelf 3% en voor de vereniging spaar je hetzelfde aantal punten.

Hoeveel spaar ik?

Als aangemeld lid spaar je 3% aan spaarpunten bij Berden. Per bestede euro ontvang je 3 punten. 100 punten zijn €1,- én dit bedrag spaar je automatisch ook voor de vereniging.

Hoe krijg ik als klant het gespaarde bedrag uitbetaald?

Tweemaal per jaar krijg je als klantenkaarthouder de gespaarde punten uitgekeerd in de vorm van een cheque. Via de Berden app kun je dit gespaarde bedrag op ieder moment gebruiken.

Hoe krijgt mijn vereniging het gespaarde bedrag uitbetaald?

Eenmaal per jaar wordt er bekend gemaakt hoeveel er door alle deelnemende leden gespaard is voor de vereniging. Samen met de vereniging bepalen we in welke vorm het uitgekeerd wordt. Dit kan in materialen, evenementen of een geldbedrag.

Geldt dit alleen voor sportverenigingen?

Nee, dit geldt voor alle verenigingen die een financieel steuntje in de rug kunnen gebruiken. Van scouting tot muziekverenigingen en van dansverenigingen tot aan personeelsvereniging. Iedere vereniging mag meedoen.

Berden Clubactie

Berden Clubactie

Wij supporten jou & je club

Delta Hockeyclub Venlo

Delta Hockeyclub Venlo

Met ruim 1800 leden niet alleen de grootste hockeyvereniging van Limburg, maar vooral ook een gezellig thuis voor onze leden.

HBSV

HBSV

Een Nederlandse amateurvoetbalclub uit Hout-Blerick (gemeente Venlo) in Limburg.

Aanmeldformulier Berden Clubactie

^