Cassina 405 Duc-Duc bank

De vernieuwde 405 Duc-Duc van Cassina is een aanwinst voor uw woonkamer!

  • Een mooie en comfortabele bank
  • Voorzien van een vulling vervaardigd uit PET
  • Een ontwerp met oog voor comfort en milieu
  • Informeer naar de mogelijkheden en een mooie prijs!

€ 6.231,00
Vanaf € 6.231,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 405 Duc-Duc bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina 405 Duc-Duc bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Mario Bellini

De 405 Duc-Duc sofa van cassina, oorspronkelijk ontworpen in 1976, is nu opnieuw uitgebracht. Met respect voor het innovatieve en verfijnde karakter van het oorspronkelijke ontwerp, vernieuwt en actualiseert Cassina deze bank, zowel het comfort als de grootte van de zitting, terwijl de karakteristieke paneelstructuur behouden blijft door middel van een ritssluiting die langs de zijkanten loopt over de gehele hoogte.

Duurzaam Duc-Duc 405 bank van Cassina

Dankzij de studie uitgevoerd door Cassina LAB, een samenwerking tussen het Cassina Research and Development Center en Poli.design, is de kussenvulling in polyurethaanschuim omwikkeld met een 100% gerecyclede vezel, verkregen uit PET dat voornamelijk is teruggewonnen uit de zee, wat comfort en respect voor het milieu garandeert.

Verkrijgbaar als fauteuil, 2- en 3-zits.

Wilt u meer informatie over deze mooie bank of een vrijblijvende offerte? Neem contact met ons op!

Artikelnummer320530
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^