de Sede DS-80 bank

Een prachtige design bank: De DS-80 van De Sede!

  • Een wereldwijd bekend ontwerp
  • Tijdloze klassieker van De Sede
  • Gemaakt van slechts één enkele huid

€ 7.635,00
Vanaf € 7.635,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-80 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De DS-80 is verkrijgbaar als chaise longue of loungebank en is een echte klassieker uit de De Sede collectie! De bekleding oogt als een ouderwetse lappendeken wat zorgt voor een bijzondere uitstraling. Puur design en verkrijgbaar in de mooiste ledersoorten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Artikelnummer275595
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^