de Sede DS-80 chaise longue

Een tijdloze klassieker: de DS-80 chaise longue van de Sede!

  • Hoogwaardige leerproductie
  • Populair over de hele wereld
  • Duurzaam gemaakt van slechts één huid

€ 0,00
Vanaf € 6.725,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-80 chaise longue
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: de Sede ontwerpteam

Van uiterst hoge kwaliteit, de DS-80 van de Sede is verkrijgbaar als chaise longue of loungebank. Sinds de lancering in 1969 is deze klassieker wereldwijd bekend. Hoogwaardige leerproductie zorgt voor een prachtige afwerking. Het patchwork is duurzaam gemaakt van slechts één huid.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Artikelnummer331376
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^