Cassina 291 Dress-Up! bank

De Dress-Up! van Cassina; een echte eyecatcher in uw interieur!

  • Naar wens samen te stellen doordat deze bank geheel modulair is
  • Een mooi detail is het contrasterende stiksel
  • Te bekleden in diverse stof- en leersoorten
  • Neem voor meer info of een offerte contact met ons op!

€ 8.482,00
Vanaf € 8.482,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 291 Dress-Up! bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina 291 Dress-Up! bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

291 Dress-Up! sofa van Cassina

De Dress-Up! is een echte design bank die gekenmerkt wordt door verfijnde en elegante details die Italiaans vakmanschap laten zien. Bijzondere aandacht is besteed aan de stiksels rond de rug/armleuning, waardoor een verfijnde plooi wordt gecreëerd aan zowel de voorkant als de achterkant van waaruit een rits naar de onderkant van de bank loopt. Het uiterlijk wordt verrijkt door een grove korrel profiel rond het gestoffeerde zitkussen dat verkrijgbaar is in zwart, wit, grijs en caffelatte.

Stel uw Dress-Up! bank zelf samen

De Dress-Up! heeft een breed scala aan elementen die in verschillende composities kunnen worden gecombineerd of zelfs afzonderlijk kunnen worden gebruikt. De geometrische vorm met asymmetrische elementen, zoals de geïntegreerde chaise-longue, maakt het uniek en veelzijdig, terwijl de open hoekige rug en armleuningen de gezelligheid benadrukken. De gecombineerde poefs, in twee maten, hebben hetzelfde grove korrel detail rond de omtrek van de bovenkant en een verticale ritssluiting langs de zijkant. Om deze familie van producten voor de woonkamer compleet te maken, kan de bank worden gecombineerd met de Dress-Up!-familie.

Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen!

Artikelnummer311410
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^