de Sede DS-1025 bank

De DS-1025: Met deze unieke eyecatcher maak je een echt statement!

  • Een uitmuntend modulair elementensysteem
  • Liefde voor het ontwerp van bekenden zoals Mick Jagger, Aretha Franklin en Snoop Dogg
  • Compact frame bestaand uit beukenhout en plaatmateriaal
  • Ontworpen door Ubald Klug in 1974

€ 11.505,00
Vanaf € 11.505,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-1025 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
de Sede DS-1025 bank

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De de Sede DS-1025 is een zeer aparte, opvallende bank. De bank bestaat uit twee zeer geavanceerde sofa-elementen. De elementen zijn ontworpen als terrasvormige heuvels met verschillende breedtes en dieptes die als een soort trap op elkaar aansluiten. Je kunt de elementen 'links' en 'rechts' tegen elkaar aanzetten, waardoor je een gezellige tweezitsbank creëert. Je kunt er ook voor kiezen de elementen los of in een groep met de ruggen tegen elkaar te zetten, waardoor er een landschap gecreëerd wordt.

Afmetingen van 1 element (breedte x diepte x hoogte):

156 x 91 x 70 cm

Artikelnummer275516
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

Ubald Klug

Ubald Klug

Ubald Klug is een Zwitserse designer die in 1972 zijn eigen bedrijf startte als interieurarchitect en productontwerper. Als ontwerper maakt hij producten voor de horloge-, textiel-, glas-, keramiek- en meubelindustrie. Voor de Sede ontwierp hij de DS-1025 bank, geliefd bij sterren als Mick Jagger, Aretha Franklin en Snoop Dogg.

^