Leolux Ponton Next bank

Met de Ponton Next creëer je voor iedereen het gewenste zitmoment op dezelfde bank

  • De Ponton Next heeft verschillende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger
  • Eenvoudig te verstellen rugdelen, zodat u in elke gewenste positie kunt zitten en liggen
  • Met de diverse elementen kun je jouw bank geheel naar eigen voorkeur vormgeven
  • Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden

€ 3.875,00
Vanaf € 3.875,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Ponton Next bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Ponton bank van Leolux heeft een opwaardering gehad. De Ponton Next bank heeft verschillende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger, want wie streeft naar perfectie is namelijk nooit klaar.

De Leolux Ponton Next bank

Zelfs de best lopende modellen zijn soms toe aan perfectionering. Net als de prijswinnende Ponton die nu is uitgerust met de nieuwste technieken. In uiterlijk is de bank ongewijzigd, maar in gebruikgemak is deze er een stuk op vooruitgegaan. Zo zijn de draaipunten in de rug voorzien van gasveren, waardoor u nóg makkelijker uw hoekje kunt creëren.

De Ponton Next bestaat uit verschillende elementen, waardoor u uw bank geheel naar eigen voorkeur kunt vormgeven. Draaien, schuiven en koppelen. De componenten met draaiende ruggen zijn eenvoudig te verstellen. Bovendien zijn deze te positioneren in 4 standen. Voor elke bezigheid is er een perfecte positie te creëren.

De verschillende uitvoeringen

De bank, die werd bekroond met een Reddot Award, is leverbaar als 1,5- of 3-zitselement in stof met een rug die 4 x 90 graden kan worden gedraaid. Ook verkrijgbaar als poef in twee maten. Voor meer comfort kunt u kiezen voor het armkussen en het lendenkussen in verschillende afmetingen. De bies wordt uitgevoerd in stof, deze is altijd gelijk aan de bekleding van de zitting of optioneel in leer. Kies voor een afwijkende zithoogte voor extra comfort.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en scherpe prijzen.

Artikelnummer278394
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

Braun & Maniatis

Braun & Maniatis

De ontwerpers Jürgen Braun & Nicolas Maniatis staan bekend om hun technisch hoogstaande ontwerpen. Zij richtten zich, met een grote passie voor het vak, op de functionaliteit van de ontwerpen. Dat uit zich in veelzijdige producten die uitermate goed tot hun recht komen in professionele projecten.

^