de Sede DS-164 bank

De DS-164 van De Sede is een uniek pronkstuk in iedere woonruimte

  • Met één beweging omgevormd van bank tot chaise longue
  • Buitengewoon modulair elementensysteem
  • De trots van Nederlandse ontwerper Hugo de Ruiter
  • Neem voor meer informatie contact met ons op!

€ 15.700,00
Vanaf € 15.700,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de de Sede DS-164 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Dit is de DS-164 van De Sede!

Een opvallende aanwezigheid gecombineerd met innovatieve functies en een speelse aanpak aan de traditionele verwachtingen van een bank. Een echte eyecatcher in ieder interieur dus!

De DS-164 kan worden omgezet van een open bank naar een elegante chaise longue in één actie en de rugleuningen kunnen 360 graden worden gedraaid. Verkrijgbaar als fauteuil, bank en ottoman. Kies uit 3 verschillende ledersoorten en stel hem naar wens samen.

Artikelnummer275640
de Sede

de Sede

Sinds 1962 produceert de Sede kwaliteitsmeubelen waarbij de nadruk ligt op traditioneel handwerk en innovatiekracht. Met hun unieke leerproducten wil de Sede wereldwijd zintuigen prikkelen om zo een lach op ieders gezicht te toveren. Elke meester in de Zwitserse werkplaats draagt hier met zijn handwerk aan bij.

^