Flexform Gary slaapbank

De perfecte twee-in-één: de Gary slaapbank van Flexform!

  • Mooie bank die je kunt transformeren tot queensize bed
  • Gemaakt van hout bedekt met polyurethaanschuim en beschermende stof
  • Verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren

€ 0,00
Vanaf € 6.996,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Gary slaapbank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Gary bank van Flexform is tevens een handige slaapbank. De bank heeft een houten constructie met polyurethaan vulling, bedekt met een beschermende stoffen bekleding. De zitting is te verplaatsen door middel van een gepatenteerde mechanische beweging. De rug- en zitkussens van de Gary bank zijn uitgevoerd met dacron. Bank Gary is te bekleden in stof of leder. Afmetingen van het matras: 160 x 200 cm.
Artikelnummer274043
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

^