Spectrum BR 02 bank

Prachtig in zijn eenvoud; dit is de Spectrum BR 02 bank!

  • Comfortabele bank met een elegante uitstraling
  • Voorzien van lineaire, geometrische lijnen
  • Kan eenvoudig worden omgebouwd tot slaapbank
  • Kunt u geheel naar wens samenstellen

€ 3.457,00
Vanaf € 3.457,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Spectrum BR 02 bank
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Martin Visser, 1960

De Spectrum BR 02 is een zeer strakke, minimalistische bank. De bank is ontworpen door Martin Visser in 1960. In 1988 is aan het ontwerp een losse armleuning toegevoegd. De BR 02 is niet alleen mooi en comfortabel, maar ook praktisch. In een handomdraai kan de bank namelijk worden omgebouwd tot een slaapbank. De Spectrum BR 02 past door het eenvoudige design in vrijwel ieder interieur.

De bank BR 02 zelf samenstellen
De bank is verschillende stof- en leersoorten, en in diverse kleuren. De ronde buisframe is verkrijgbaar epoxy zwart of mat verchroomd. Optioneel verkrijgbaar met een losse armlegger. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Spectrum BR 02 bank samen te stellen!

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
Zitstand: 70 x 192 x 82 cm
Ligstand: 70 x 192 x 100 cm

Artikelnummer299210
Spectrum

Spectrum

Spectrum is een Nederlandse meubelfabrikant, opgericht in 1941. Door vanaf het begin een zeer moderne collectie op de markt te brengen, is Spectrum meteen een groot succes geworden. Dit met name onder de moderne Nederlandse huishoudens. Spectrum kenmerkt zich door de bijzondere geschiedenis en collectie.

^