Swissflex Uni 12 Bridge lattenbodem

De Swissflex Uni 12 Bridge lattenbodem garandeert een uitzonderlijk slaapcomfort

  • Beschikt over de Bridge technologie
  • Schouderzone veerweg van 50 mm
  • Af te stemmen op uw voorkeur of gezondheidsindicatie
  • Kan in vrijwel iedere bedomranding geplaatst worden

€ 0,00
Vanaf € 610,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Swissflex Uni 12 Bridge lattenbodem
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Swissflex Uni 12 Bridge lattenbodem biedt een optimaal comfort door een samenspel van verschillende technische elementen. De lattenbodem beschikt over de innovatieve Bridge technologie. De basis van deze technologie zijn zelfregulerende latten die een natuurlijke tegendruk bieden op verschillende drukpunten van uw lichaam. Deze individuele afstemming op uw lichaam garandeert een uitzonderlijk slaapcomfort. De Uni 12 Bridge is in de bovenlichaamszone van het ligvlak uitgerust met deze technologie. De schouderzone veerweg van de lattenbodem is 35 mm. De lattenbodem kan heel eenvoudig in vrijwel iedere bedomranding geplaatst worden.

De lattenbodem Uni 12 Bridge zelf samenstellen

De lattenbodem is afhankelijk van uw voorkeur of gezondheidsindicatie in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Er is een vlakke uitvoering, maar er zijn ook diverse mogelijkheden qua verstelling. U kunt hierbij kiezen uit een handmatig en elektrisch verstelbare bodem. De mogelijkheden zijn oneindig! Informeer bij ons naar de vele opties om zo uw perfecte Uni 12 Bridge lattenbodem samen te stellen.

Artikelnummer290994
Swissflex

Swissflex

Swissflex, een Zwitsers merk, waar het handwerk zichtbaar en voelbaar is. Al meer dan 60 jaar staat het merk voor slimme bedsystemen van een hoogwaardige kwaliteit. De ambitie van Swissflex is; individuele oplossingen voor slaapcomfort creëren gericht op functionaliteit, comfort en veelzijdigheid. Een slaapoplossing voor iedereen.

^