Swissflex

Swissflex, een Zwitsers merk, waar het handwerk zichtbaar en voelbaar is. Al meer dan 60 jaar staat het merk voor slimme bedsystemen van een hoogwaardige kwaliteit. De ambitie van Swissflex is; individuele oplossingen voor je slaapcomfort te creëren dat functioneel, comfortabel en veelzijdig is. Kortom een slaapoplossing voor iedereen.

Swissflex
Swissflex

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

11 producten

Van hoog naar laag sorteren

Swissflex matrassen

Swissflex kent een uitgebreid assortiment aan matrassen. Met de matrassen van Swissflex geef je jezelf een gezonde nachtrust voor optimale ontspanning. Met een matras van Swissflex ervaar je het gevoel van gewichtloosheid en doe je nieuwe energie op voor de volgende dag.

Zo kun je kiezen voor het Swissflex Versa 20 Geltex matras, dit matras zorgt voor een aangename ondersteuning en een behaaglijk comfort. Met het Versa 24 Geltex matrasgeniet je het hele jaar van goede nachtrust. Door de combinatie van verschillende materialen wordt jij voorzien van een optimaal ligcomfort. Door de twee verschillende toplagen heb je een ideaal comfort voor de zomer en winter en slaap je het hele jaar goed.

Swissflex lattenbodem

Wanneer jij jouw slaapcomfort helemaal optimaal wilt maken mag een Swissflex lattenbodem niet ontbreken. Door de Swissflex lattenbodem en een Swissflex matras wordt jij voorzien van een comfortabele ergonomische lighouding. Dit zorgt voor een goede basis van een een goede en ontspannende nachtrust. Door de innovatieve Bridge-technologie van Swissflex, passen de lattenbodems zich buitengewoon flexibel aan, aan elke lichaamsvorm.

De Swissflex Uni 20 lattenbodem is een lattenbodem op poten, met innovatieve golflatten en speciale comfortzones. Het is een populaire klassieker. De golflatten voorzien de lattenbodem van een flexibele vering, de druk bij het liggen wordt optimaal gecompenseerd. Ook wanneer je op de rand van het bed ligt. De golflatten voorzien jou van ondersteuning over de hele breedte van het bed. De comfortzones in combinatie met de golflatten helpen hier ook bij. De Swissflex Uni 22 Bridge lattenbodem is voorzien van de innovatieve Bridge-technologie. Hiermee geniet jij van een optimaal ligcomfort door de drukverdeling. Doordat de latten als een ketting aan elkaar verbonden zijn, passen deze zich nauwkeurig aan, aan jouw lichaamsvorm en zorgen voor een aangename drukverdeling. Beide lattenbodems zijn verstelbaar in het hoofd- en voeteneind. Je hebt zelfs de keuze uit handmatig- of electrischebediening.

Swissflex bed

De bedden van Swissflex kun je zelf de afwerking kiezen, in poten, bedombouw en afmeting. Ga jij voor een bed met een imponerend effect of voor een bed al luxueuze eyecatcher.
De Swissflex Silhouette heeft een opmerkelijke look. Het volledige bedframe is gestoffeerd, ook het hoofdeind ziet er zacht uit. De afgeronde randen en de siernaden van het hoofdeind benadrukken dit des te meer.
Of laat je jouw keuze liever vallen op de Swissflex Espression bed? Dit is een bed met een extra groot hoofdeind, dat meteen opvalt wanneer je naar dit bed kijkt. Het bedframe heeft een modern design, maar ziet er minimalistisch uit.

Swissflex en Berden

Berden is officiële dealer van Swissflex, bekijk het assortiment online of bezoek een van onze Swissflex slaap studio's. Hier is een groot deel van het assortiment van Swissflex aanwezig, kom proefliggen en ervaar zelf welke producten het beste passen bij jou. Neem met ons contact op zodat je een vrijblijvende offerte kunnen aanbieden.

^