Avek Duet dubbel divanbed

Avek Duet is een ruimtebesparend bed voor spontane logés

  • Robuuste logeercombinatie
  • Gemaakt van geweven staaldraad
  • Biedt een optimale ondersteuning
  • Verkrijgbaar in 2 kleuren

€ 650,00
Vanaf € 650,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Avek Duet dubbel divanbed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Avek Duet dubbel divanbed

Het Avek Duet dubbel divanbed is de perfecte oplossing voor spontane logés. Met het bed maakt u in een handomdraai van een 1-persoonsbed een royaal 2-persoonsbed. Het onderbed is onder het bovenbed geplaatst en kan dankzij wielen makkelijk onder het bovenbed uitgeschoven worden. De poten van dit onderbed zijn uitklapbaar waardoor de bedden op dezelfde hoogte geplaatst kunnen worden. De lighoogte is 38 cm (zonder matras). De spiraalbodem van beide bedden is in de lengte gespannen met een dubbel geweven spiraal. Zo bent u verzekerd van een optimale ondersteuning. Het Avek Duet dubbel divanbed is leverbaar in de kleuren aluminium en antraciet-zwart. Er is een bijpassend matras verkrijgbaar genaamd Spacer HR. Het is ook mogelijk om het bovenbed of onderschuifbed los te bestellen.

Afmetingen
80/90 x 200 cm

Artikelnummer290604
Avek

Avek

Het Nederlandse merk Avek staat bekend om vakmanschap in ruimtebesparende bedden, matrassen, bedbodems en zeker ook boxspring bedden. Het motto van oprichter Roel Kok is Arbeid, Vlijt en Kwaliteit. In de beddenfabriek in Surhuisterveen gaan moderne technieken en ambachtelijke kennis van het beddenvak hand in hand.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^