BEKA storage bed

Met het BEKA Storage bed creeër je extra bergruimte onder uw slaapplek.

  • Met een manueel verstelbare lattenbodem
  • In verschillende stofferingen verkrijgbaar
  • Beschikbaar in verschillende maten

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de BEKA storage bed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Met het BEKA Storage bed geniet u van het ultieme slaapcomfort en van een opgeruimde ruimte! Door de bergruimte onder de lattenbodems creëer je extra ruimte onder je slaapplaats. Door de ingebouwde gasveer kan elk ligvak apart geopend worden of samen benuttigd worden.

Het bed heeft een Balancer lattenbodem met een manueel verstelbare rugsteun. U kunt het BEKA Storage Bed naar wens samenstellen met verschillende hoofdborden, poten en vele stofmogelijkheden. Hij is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en het matras is niet inbegrepen in de prijs.

Afmetingen:
Breedte: 90 tot 200 cm
Lengte: 190 tot 220 cm

Artikelnummer323047
Beka

Beka

Beka is een Belgisch slaapmerk waar je heerlijk bij wegdroomt. Het merk is opgericht in 1935 en is sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevend merk. Het heeft in 1998 zelfs de onderscheiding 'Gebrevetteerde Hofleverancier van België' ontvangen. Bij Beka wordt meesterlijke ambacht gecombineerd met innovatieve slaaptechnologie.

^