Flexform Adda bed

Het Flexform Adda bed kenmerkt zich door een strakke belijning en hoog comfort!

  • Bed met een hoog gestoffeerd hoofdeinde
  • Hoofdeinde is gevuld met ganzendons
  • Leverbaar in verschillende formaten
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

€ 0,00
Vanaf € 7.548,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Adda bed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flexform Adda bed

Designer Antionio Citterio, 2018

De Flexform Adda is een modern bed met een hoog comfort. Het bed valt op door het hoge gestoffeerd hoofdeinde. Dit vormt een mooi contrast met de slanke metalen poten. Het hoofdeinde is heerlijk zacht door de vulling van ganzendons. Dit biedt een heerlijk comfort tijdens het lezen of televisie kijken. Door de strakke lijnen en het minimalistische design past het Flexform Adda bed naadloos in elke interieurstijl.

Het bed Adda zelf samenstellen

Het bed is leverbaar in zes formaten. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende stof- en leersoorten, in diverse kleuren.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo jouw perfecte Flexform Adda bed samen te stellen!

Artikelnummer298587
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^