Giorgetti Frame bed

Het Giorgetti Frame bed geeft een comfort waar u kunt over dromen!

  • Een prachtig bed met een elegant design
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Geniet van een heerlijke nachtrust
  • Stel naar wens samen

€ 12.187,00
Vanaf € 12.187,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Giorgetti Frame bed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Giorgetti Frame bed

Het Giorgetti Frame bed is ontworpen door Carlo Colombo. Het Frame bed komt met een hoog of laag hoofdeinde, met afneembare stoffen of lederen bekleding. Het hoofdbord heeft een polyurethaan vulling en de zijprofielen zijn bedekt met tuigleer. Het bed komt diverse formaten. Stel uw perfecte Frame naar wens samen!

Artikelnummer325748
Giorgetti

Giorgetti

Giorgetti is een van de meeste indrukwekkende design labels uit Italië en het heeft een rijke historie op het gebied van uiterst stijlvolle ontwerpen. Giorgetti werkt al heel lang met ’s werelds meest vooraanstaande architecten en ontwerpers, waaronder Leon Krier, Massimo Scolari en Chi Wing Lo.

Carlo Colombo

Carlo Colombo

Carlo Colombo is een Italiaanse architect, ontwerper en meer. Hij heeft samengewerkt met diverse iconische Italiaanse design merken. Naast ontwerpen, houdt Carlo zich ook bezig met het ontwikkelen van bedrijfsstrategieën en marketing, is hij curator van tentoonstellingen en is hij creatief directeur van diverse merken.

^