Poltrona Frau Times bed

Geniet van elegantie in jouw slaapkamer met het Poltrona Frau Times bed!

  • Vernoemnd naar het scherpzinnige lettertype "Times''
  • Hoofdbord van leer, hout en stoffen naar eigen keuze
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren

€ 0,00
Vanaf € 5.390,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Poltrona Frau Times bed
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een prachtig bed vernoemd naar het beroemde lettertype ''Times''. Dit bed belichaamt de nieuwe visie van Poltrona Frau, een elegante lichtheid wat rust en ontspanning uitstraalt.

Het hoofdbord van de Times is een combinatie van leer, hout en stoffen naar eigen keuze. Het hoofdeinde is gemaakt van massief essenhout en heeft een vakkundig ontworpen structuur. Het effect van deze structuur biedt een rustige balans. Met een paar snelle bewegingen verander je het uiterlijk het bed. Het is mogelijk om de kleur en het materiaal van de grote kussenslopen voor het hoofdeinde te veranderen, die ook afzonderlijk kan worden gekocht, waarbij je kunt kiezen uit leer of stof.

Het kussen is opgevuld met polyurethaanschuim en polyester watten. Het voeteinde is gemaakt van populieren multiplex en de zijkant van sparrenhouten blokplaat, allemaal met een lichte vulling van polyurethaanschuim en een lederen bekleding van Pelle Frau. De poten zijn gemaakt van massief essenhout in een Moka-beits.

Voor meer informatie vraag je vrijblijvend een offerte aan bij een van onze specialisten!

Artikelnummer334091
Poltrona Frau

Poltrona Frau

Poltrona Frau is een Italiaans merk dat is opgericht in Turijn in 1912. Poltrona Frau staat bekend om hun innovatieve meubels waarbij het handwerk bewaard is gebleven. Een groot aantal meubels uit de collectie van dit merk zijn producten die door de jaren heen zijn uitgegroeid tot tijdloze iconen.

^