Silvana Rebound kussen

De Silvana Rebound is een zacht en soepel hoofdkussen dat speciaal behandeld is tegen huisstofmijt.

  • 60 x 70 cm
  • Ultra hygiënisch kussen
  • Heerlijke zachte ondersteuning
  • Voorzien van schoudercontour

€ 69,95
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Silvana Rebound kussen
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Silvana Rebound kussen

De Rebound is een heerlijk zacht en soepel hoofdkussen uit de Silvana Anti-allergisch collectie. De Rebound is een synthetisch kussen dat gevuld is met Comforel Soft. Dit zorgt voor een heerlijk zacht en ondersteunend kussen. Daarnaast is het kussen voorzien van een schoudercontour wat zorgt voor een perfecte aansluiting van de schouders op het kussen. De buitenkant is gemaakt van 100% katoen. Het kussen is Aegis behandeld waardoor het huisstofmijt-, schimmel- en bacteriewerend is.

Silvana Anti-allergische kussens
De Silvana Anti-allergisch collectie bestaat uit hoofdkussen die speciaal behandeld zijn tegen huisstofmijt. Deze kussens zijn zeer geschikt voor mensen die last hebben van een huisstofmijtallergie of een grote waarde hechten aan een hygiënisch kussen. Verkrijgbaar in diverse varianten die op zeer hoge temperaturen wasbaar zijn.

Afmetingen
60 x 70 cm

Artikelnummer243019
Silvana

Silvana

Bijna 40 jaar geleden begon Silvana met de ontwikkeling en productie van hoofdkussens. Het eerste innovatieve hoofdkussen werd in 1983 ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. In de jaren daaropvolgend breidde het bedrijf het assortiment hoofdkussens flink uit. De afgelopen jaren heeft Silvana ook dekbedden toegevoegd.

^