Silvana

Met een comfortabel kussen van Silvana kun je lekker wegdromen! In het drukke leven dat iedereen tegenwoordig heeft, is een comfortabel kussen erg belangrijk voor een goede nachtrust. Daarom heeft Silvana hoofdkussens voor elk type slaper, de rugslaper, zijslaper en de buikslaper. Hierdoor vind je altijd het kussen dat perfect bij jou past.

nieuwe website nieuwe website
Silvana

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Silvana kussen bij Berden

Slaapcomfort staat centraal bij Berden. Voor hen is het namelijk belangrijk dat ieder mens een goede nachtrust heeft. De kussens van Silvana zijn wetenschappelijk ontworpen samen met fysiotherapeuten. De zachtste materialen met de beste ondersteuningen voor je nek. Zo zorgen de kussen van Silvana ervoor dat je niet alleen lekker slaapt maar ook weer lekker ontspannen wakker wordt. Bij Berden hebben we een uitgebreid aanbod aan Silvana kussens. Voor een extra stevig en ondersteunend hoofdkussen ga je voor het Silvana Support Larimar kussen.

Liever een zacht kussen? Ga dan voor het Silvana Support Saphir kussen. En zo zijn er nog veel meer Silvana kussens!

Met een Silvana hoofdkussen kies je in ieder geval voor gegarandeerde kwaliteit. Het verschilt per persoon welk kussen geschikt is en daarom heeft Silvana voor iedereen een ander kussen!

^