Brand van Egmond Kelp lamp

De Brand van Egmond Kelp lamp straalt een en al luxe uit!

  • Een unieke sculptuur vervaardigd uit sierlijke metalen draden
  • Vele lampjes zijn verwerkt tussen de draden
  • Creëert een prachtig spel van licht en schaduw
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en afmetingen

€ 3.811,00
Vanaf € 3.811,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brand van Egmond Kelp lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Brand van Egmond Kelp lamp

Designer William Brand

De Brand van Egmond Kelp lamp straalt een en al luxe uit. De lamp is vervaardigd uit sierlijke metalen draden die door elkaar heen lopen. Diverse lampjes zijn verwerkt tussen de spiegelende draden waardoor er een prachtig spel van licht en schaduw ontstaat. De lamp is door zijn tijdloze schoonheid toepasbaar in zowel een klassiek- als hedendaags interieur. De Kelp lamp is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Maatwerk is ook mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Brand van Egmond
Iedere lamp uit de Brand van Egmond collectie is handgemaakt door opgeleide specialisten. Hierdoor is elk lichtsculptuur uniek en voorzien van een eigen nummer en een echtheidscertificaat.

Artikelnummer303260
Brand van Egmond

Brand van Egmond

Sinds 1989 ontwerpt en vervaardigt het Nederlandse bedrijf Brand van Egmond prachtige lichtsculpturen en designverlichting. Ieder product is handgemaakt en uniek, het resultaat is een gevarieerde en bijzondere collectie. Brand van Egmond creëert regelmatig op maat gemaakte lichtsculpturen voor bedrijven als Louis Vuitton en Chopard.

^