Brokis Awa hanglamp

De prachtige Awa hanglamp van Brokis!

  • Geïnspireerd op traditionele Japanse vormen
  • Het handgeblazen glas is in diverse kleuren uitvoerbaar
  • In twee verschillende afmetingen mogelijk

€ 1.350,00
Vanaf € 1.350,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Awa hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Fumie Shibata

Een hanglamp geïnspireerd op traditonele Japanse vormen. Het ontwerp van Awa is ontstaan uit het idee hoe zacht glas eruit ziet als het zojuist is geblazen. Deze organische vorm wordt onderbroken door de houten of metalen onderdelen en het lijkt alsof ze dienen als een kurk.

De Awa hanglamp van Brokis is verkrijgbaar in medium of large in de transparante kleuren grijs, bruin of helder. De body is uitvoerbaar in koperkleur, aluminium, Europees eiken of Amerikaans walnotenhout. Ook is het mogelijk om de stroomkabel in zwart of lichtgrijs uit te voeren. De lamp heeft een E27 fitting.

Artikelnummer328066
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

^