Brokis Knot hanglamp

Knot is een collectie van prachtige hanglampen!

  • Desiglamp van Brokis
  • In vier verschillende varianten verkrijgbaar
  • Uitvoerbaar in diverse kleuren en afmetingen
  • Uniek en modern design

€ 1.735,00
Vanaf € 1.735,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Knot hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Chiaramonte Marin

Knot is een collectie van hanglampen van Brokis die verschillende materialen combineren. Het gladde, heldere glas en het grove touw staan in een bijzonder contrast met elkaar.

De Knot is verkrijgbaar in vier verschillende vormen en twee verschillende maten. De bol is verkrijgbaar in verschillende transparante of opale kleuren.

Artikelnummer328057
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

Chiaramonte Marin DesignStudio

Chiaramonte Marin DesignStudio

Alfredo Chiaramonte studeerde architectuur en Marco Marin studeerde aan de Academie voor Schone Kunsten met een graad in industrieel ontwerp. In 1989 richtte zij samen hun studio op. Zij houden zich vooral bezig met interieur- grafisch- industrieel- en lichtontwerp. Hier hebben zij al verschillende onderscheidingen voor ontvangen.

^