Brokis Mona hanglamp

De stoere en elegante Brokis Mona hanglamp!

  • Modern en industrieel design
  • Een combinatie van prachtige materialen
  • Meerdere kleuren en combinaties mogelijk
  • Verkrijgbaar in drie maten

€ 1.854,00
Vanaf € 1.854,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Mona hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Brokis Mona hanglamp

Design: Luci Koldova

Het ontwerp van de Mona hanglamp combineert elegantie en robuust. De combinatie van verschillende materialen is wat deze lamp zo bijzonder maakt. De grote, belvormige lamp hangt aan een stevig koort van leder of textiel. De glazen bel heeft een gladde textuur en is voorzien van een geïntegreerde LED lichtbron.

De Mona hanglamp is verkrijgbaar in diverse kleuren en combinaties. Het transparante glas is verkrijgbaar in helder, wit, grijs, opaal, zwart of violet. Deze kleuren zijn naar wens te combineren met de diverse kleuren waarin het koort verkrijgbaar is. Het koort heeft een lengte van 220, maar kan op aanvraag langer uitgevoerd worden.

Mona geeft veel mogelijkheden. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw favoriete variant.

Artikelnummer328041
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

^