Brokis Night Birds hanglamp

De Night Birds zijn geïnspireerd op de vrijheid van vogels

  • Designverlichting van Brokis
  • Bijzonder uniek design
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en kleuren

€ 1.064,00
Vanaf € 1.064,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Night Birds hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Brokis Night Birds hanglamp

Design: Boris Klimek

Geïnspireerd op de vrijheid en zorgeloosheid van een trekkende vogel, geven de Night Birds hanglampen een prachtige dynamiek aan ieder interieur. Night Birds is een bijzondere collectie hanglampen, waarvan het lichaam bestaat uit geblazen glas in de vorm van een vogel. het glas wordt in een mal gesmolten en wordt vervolgens gebogen in een van de drie vormen waarin de Night Birds uitvoerbaar is. Het proces maakt ook mogelijk om fijne details toe te voegen aan de veugels en het glas krijgt door deze techniek ook een bijzondere kleur. De lampen zijn verkrijgbaar in verschillende donkere en lichte varianten.

Artikelnummer328280
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

Boris Klimek

Boris Klimek

Boris Klimek is een meubelontwerper uit Slowakije. Hij studeerde af in product- en conceptontwerp aan de Academie voor Kunst, Architectuur en Design in Praag. Zijn visie op design is dat een meubel niet alleen functioneel moet zijn, maar voornamelijk poëtisch, speels en in staat moet zijn om verbeelding en emoties te stimuleren.

^