Brokis Whistle hanglamp

De Whistle hanglamp is een eerbetoon aan het traditionele glasblazen.

  • Design hanglamp van Brokis
  • Verschillende kleuren mogelijk
  • Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen en als set

€ 0,00
Vanaf € 1.276,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Brokis Whistle hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Whistle-collectie bestaat uit hanglampen die een levende verwijzing zijn naar het werk van glasblazers. Het ontwerp is ook geïnspireerd op de Tsjechische glasblazersfluit. De transparante body volgt de silhouet van de lichtkegel. De algehele vorm wordt geaccentueerd door de kabel die door de lamp heen loopt.

De collectie bestaat uit een hanglamp in twee maten en een set van drie lampen. Het glas is uitvoerbaar in transparant, smoke grey, smoke brown en opaline. Ook is er een brede keus aan verschillende reflectoren en kabel kleuren.

Artikelnummer328278
Brokis

Brokis

Brokis is een Tsjechisch premium verlichtingsmerk dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. De Brokis lampen verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren met verfijnde materialen zoals marmer, zijn de lampen functioneel en decoratief.

^