Flos Skygarden Small lamp

De iconische Skygarden lamp van Flos - Nu ook in het klein!

  • Een prachtige lamp om boven de eetkamertafel te hangen
  • Een schitterende combinatie van klassiek en modern
  • In vijf verschillende kleuren uitvoerbaar

€ 1.430,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos Skygarden Small lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flos Skygarden Small lamp

De Skygarden lamp small heeft net zoals zijn grotere varianten een sierlijke binnenzijde van gips met een bloemenpatroon. De buitenzijde is gemaakt van RVS en geeft een moderne uitstraling. Deze bijzondere combinatie van stijlen maakt de Skygarden lamp een echte eyecatcher.

Deze lamp is verkrijgbaar in goud, brons, zwart, wit en matzwart. Wil je liever een grotere variant? Bekijk dan de Flos Skygarden 2 lamp of de Flos Skygarden 1 lamp.

Artikelnummer327809
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

^