Flos Zeppelin hanglamp

De Flos Zeppelin is een grote hanglamp met een bijzondere organische vorm

  • Speelse vormgeving
  • Geeft een zacht, diffuus licht
  • Uitgevoerd in cocoon met een stalen frame
  • Verkrijgbaar in twee formaten
  • Exclusief lichtbron

€ 4.200,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flos Zeppelin hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flos Zeppelin hanglamp

De Flos Zeppelin is een grote hanglamp met een sfeervol diffuus licht. De originele variant Traxacum is ontworpen in de jaren '60, maar in 2005 werd de lamp nieuw leven ingeblazen door de ontwerper Marcel Wanders. De Zeppelin is gemaakt van het bijzondere materiaal cocoon. Cocoon is een fijn weefsel van draden dat draad voor draad rond het stalen frame gewikkeld is tot een dichte stof. Vervolgens is het materiaal met een spray gefixeerd voor extra stabiliteit. In het midden van de lamp hangt een kristallen bal die zorgt voor een sprankelend lichteffect. De Zeppelin is een indrukwekkend object die het beste tot zijn recht in een grote open ruimte. Verkrijgbaar in twee formaten.

Afmetingen (hoogte x diameter)
Zeppelin 1: 74 x 110 cm
Zeppelin 2: 135 x 180 cm

Artikelnummer289966
Flos

Flos

Flos werd opgericht in 1960 als de eerste "moderne" onderneming in de verlichtingssector. In de eerste jaren begon het merk een collectie lampen die inmiddels tot dé klassiekers behoren in Italiaans industrieel design. Het begin van Flos, kwam tot bloei vanuit het idee om objecten te maken die de manier van leven zouden veranderen.

^