Linteloo Cubo Light lamp

Chique en puur design; dit is de Linteloo Cubo Light lamp!

  • Elegante lamp die een sfeervol licht verspreidt
  • Een prachtig designobject in het interieur
  • Verkrijgbaar als tafel- en vloerlampen
  • Keuze uit verschillende maten en kleuren

Let op! Ieder Cubo Light is handgeblazen en hierdoor niet identiek qua kleur en vorm.

€ 1.947,00
Vanaf € 1.947,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Linteloo Cubo Light lamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Joeny Veldhuyzen van Zanten, 2018

De Linteloo Cubo Light collectie lampen verspreidt een sfeervol licht en is tegelijkertijd een prachtig designobject. De serie bestaat uit vloerlampen en tafellampen met een chique en puur design. De vierkante lamp is vervaardigd uit met de hand geblazen glas. De Linteloo Cubo Light lamp is een echte blikvanger in ieder interieur!

De Cubo Light lamp is verkrijgbaar als tafel- en vloerlamp en in diverse formaten en kleuren. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw ideale Linteloo Cubo Light lamp samen te stellen!

Artikelnummer298851
Linteloo

Linteloo

Het in 1993 opgerichte Nederlandse merk Linteloo is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevend design meubelmerk! De meubelen van Linteloo stralen warmte en geborgenheid uit. De collectie van Linteloo is allesbehalve sober. De banken, tafels, fauteuils etc. zijn net iets extraverter dan die van andere merken.

^