Louis Poulsen PH 5 hanglamp

Een icoon uit de collectie van Louis Poulsen; de PH5 hanglamp!

  • De PH5 werd rond 1958 geïntroduceerd op de tentoonstelling Glas, licht en kleuren in een Deens museum
  • Met de PH 5 haal je een iconische lamp in huis, namelijk een op de twee huishoudens in Denemarken heeft er een
  • De lamp is leverbaar in verschillende kleuren

€ 995,00
Kies je uitvoering arrow
Louis Poulsen PH 5 hanglamp oranje
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp roze
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp rood
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp groen
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp grijs
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp blauw
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp wit
€ 995,00
Louis Poulsen PH 5 hanglamp zwart
€ 995,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Louis Poulsen PH 5 hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De naam PH 5 verwijst naar de vijf schalen die de lampenkap vormen. Deze schalen zijn zo ontworpen dat ze het licht op een zachte en gelijkmatige manier verspreiden, waardoor een warme en gezellige sfeer ontstaat. Het unieke ontwerp zorgt er ook voor dat er geen verblinding ontstaat, waardoor de PH 5 perfect is voor verschillende ruimtes in huis, zoals de eetkamer, woonkamer of slaapkamer.

De PH 5 hanglamp is gemaakt van hoogwaardige materialen, met een lampenkap van geperst aluminium en een binnenkant die is afgewerkt met een stralend witte kleur. Dit zorgt voor een reflecterend effect dat het licht mooi verspreidt en de ruimte verlicht met een zachte gloed. De lamp is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties, waardoor je kunt kiezen voor een uitvoering die perfect bij je interieur past.

Naast zijn prachtige esthetiek biedt de PH 5 hanglamp ook functionele eigenschappen. De lamp is voorzien van een innovatief ophangsysteem waarmee je de hoogte gemakkelijk kunt aanpassen, zodat je de verlichting precies kunt afstemmen op je behoeften. Bovendien is de PH 5 compatibel met verschillende soorten verlichtingstechnologie, waaronder LED-lampen, waardoor je kunt genieten van energiezuinige verlichting en lagere energiekosten.

Afmeting en gewicht:

500 x 267x 500 mm

2,1kg

Artikelnummer338571
Louis Poulsen

Louis Poulsen

In de verlichtingswereld kun je niet ontkomen aan de naam Louis Poulsen. Het merk heeft een nauwe samenwerking met wereldwijd beroemde ontwerpers zoals Arne Jacobsen, Poul Henningsen en Verner Panton. Hierdoor heeft het Deense merk zich bewezen als een van de belangrijkste leveranciers van decoratieve en architectonische verlichting.

^