Martinelli Luce Calabrone hanglamp spots

De Calabrone hanglamp is een mooie aanwinst voor je moderne interieur!

  • Verkrijgbaar met spots of volledige verlichting
  • Verkrijgbaar met 4 of 8 spots
  • Verbindingskoppeling verkrijgbaar om lampen met elkaar te verbinden

€ 1.310,00
Vanaf € 1.310,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Martinelli Luce Calabrone hanglamp spots
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Martinelli Luce Calabrone hanglamp spots

De Calabrone hanglamp is een fraaie modulaire hanglamp. De buis is gemaakt van zwart gelakt aluminium materiaal. De lamp is verkrijgbaar met ingebouwde ronddraaiende spots of met volledig ingebouwde verlichting. De lamp kan besteld worden met 4 of 8 ingebouwde spots. Ook is het mogelijk om meerdere lampen te verbinden door middel van een verbindingskoppeling.

De Calabrone lampen zijn ontworpen door Emiliana Martinelli de dochter van Elio Martinelli. Elio is de oprichter van Martinelli Luce en heeft zijn dochter een grote rol gegeven in het designen van producten. Zo zijn meerdere lampen collecties waaronder de Calabrone ontstaan.Voor verdere informatie over de lampen van de Calabrone familie kun je een offerte aanvragen dan helpen we je graag verder.

Afmetingen

buis met 4 spots: Ø 4.5cm Lengte 133cm

buis met 8 spots: Ø 4.5cm Lengte 270cm

Buis met volledige verlichting: Ø 4.5cm Lengte 160cm

Artikelnummer331922
Martinelli Luce

Martinelli Luce

Het Italiaanse bedrijf Martinelli Luce is opgericht in 1950. In de beginjaren ontwierp het merk vooral verlichting voor commerciële en publieke ruimtes. Later verschoof dit naar de prive sfeer. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie en staan er nog altijd twee pijlers centraal: orginaliteit en kenmerkende designs.

^