Martinelli Luce Lunaop hanglamp

De Lunaop lamp heeft een modern design van begin tot eind!

  • Verkrijgbaar in 3 verschillende maten
  • Verkrijgbaar met of zonder dimmer
  • Combineer meerdere maten om een prachtig geheel te vormen.

€ 0,00
Vanaf € 520,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Martinelli Luce Lunaop hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Lunaop lamp is ontworpen door Emiliana Martinelli. Emiliana is de dochter van, de oprichter Elio Martinelli. Elio is met Martinelli Luce van start gegaan in 1950. Zijn dochter heeft een belangrijke bijdrage geleverd bij het designen van producten. Hieruit is ook het futuristische design van de Lunaop lamp afkomstig.

De Lunaop LED lamp is een prachtige aanwinst binnen je woning, kantoor of bijvoorbeeld je praktijk. Het begin en einde van de lamp komen samen in de vorm van een cirkel. Niet alleen is de lamp te gebruiken als enkele lamp maar ook te combineren met verschillende maten om zo een prachtig geheel te vormen.

Artikelnummer331801
Martinelli Luce

Martinelli Luce

Het Italiaanse bedrijf Martinelli Luce is opgericht in 1950. In de beginjaren ontwierp het merk vooral verlichting voor commerciële en publieke ruimtes. Later verschoof dit naar de prive sfeer. Inmiddels is het bedrijf in handen van de derde generatie en staan er nog altijd twee pijlers centraal: orginaliteit en kenmerkende designs.

^