Occhio Mito Sospeso hanglamp

Geniet van een uniek ontwerp met de Occhio Mito Sospeso hanglamp!

  • Minimalistisch design
  • Hypermoderne techniek
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Verschillende opties!

€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Occhio Mito Sospeso hanglamp
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Occhio Mito Sospeso hanglamp is een hypermoderne en unieke lamp. Het minmalistische design zorgt ervoor dat deze hanglamp in vrijwel iedere kamer goed tot zijn recht komt. Combineer de verschillende lampen om er een prachtig geheel van te maken!

De hanglamp is handig te bedienen doormiddel van touchless control, wat inhoudt dat je de lamp kunt bedienen met een afstandsbediening of via je smartphone/tablet met bluetooth control. Lichtsterkte, -verdeling en -kleur kunnen met een simpele handbeweging geregeld worden, zodat de lamp geschikt is voor iedere situatie.

De Mito Sospeso is verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren, met ieder een witte plafondplaat. De lamp is gemaakt van aluminium, staal en kunststof.

Met een diameter van 40 of 60 centimeter en een kabellengte verstelbaar tussen 50 en 200 centimeter.

Voor meer informatie kun je vrijblijvend contact opnemen met een van onze interieur adviseurs!

Artikelnummer332485
Occhio

Occhio

Het Duitse verlichtingsmerk Occhio is opgericht in 1999. Het merk is specialist in het leveren van unieke lampen. Vernieuwend en holistisch zijn de kernwaarden waar Occhio voor staat. De lampen zijn tot in detail uitgedacht, waarbij ieder detail een eigen functie heeft. De moderne techniek en vormgeving maken de collectie uniek.

^